Vrienden  
     
  menu  
 

Vrienden van het Monument

 
 

 

Vriendendag 2014Het Nationaal Indië-monument 1945-1962 prijst zich gelukkig vele vrienden te hebben. Hun wederkerende steun is een grote stimulans! Meerderen vrienden hebben zich verenigd in de stichting 'Vrienden van het Monument'. Voor de toekomst van het Nationaal Indië-monument 1945-1962 zijn de Vrienden van zeer grote betekenis.
De doelstelling van de stichting Vrienden van het Monument is het verlenen van financiële steun aan de stichting Nationaal Indië-monument 1945-1962 om zo tot in lengte van jaren, een blijvende en waardige herdenking veilig te stellen voor de militairen van het Koninkrijk der Nederlanden, die in het voormalige Nederlands-Indië of in Nieuw-Guinea gesneuveld zijn. Wij zouden u graag als vriend willen verwelkomen. U kunt vriend(in) worden, door mee te helpen tegen een minimale bijdrage van € 15,00 per jaar.

Vriend of vriendin worden? Dat  kan!
Stuur een kaartje, brief, of e-mail met uw naam en adres naar:

Stichting Vrienden van het Monument
Postbus 1302
6040 KH ROERMOND
Mobiel: 06 55 32 83 06
e-mail: klik HIER om de Stichting Vrienden van het Monument te mailen.

Anbi
De stichting Vrienden van het Monument is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).
Klik HIER voor meer informatie (ANBI). Een ANBI heeft een aantal belastingvoordelen:

  • een ANBI betaalt geen erfbelasting of schenkbelasting voor erfenissen en schenkingen die de instelling gebruikt voor het algemeen belang.

  • als een ANBI zelf schenkingen doet in het algemeen belang, hoeft de ontvanger geen schenkbelasting te betalen.

  • donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

 
  menubalk